top of page

NYHETSBREV NOVEMBER 2022

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for november 2022


Kjære alle medlemmer!


Nå går tiden fryktelig fort mot jul, vi går snart advent og den koselige juletiden i møte.

November startet med et av årets høydepunkt, nemlig New York City Marathon. Achilles Norway var godt representert med sine 10 deltakere som alle fullførte. Noen deltok for første gang mens andre er gamle travere. På grunn av pandemien og noen år hvor vi ikke har kunnet delta var dette et etterlengtet marathon for mange av oss.


Helgen 12.-14. november hadde Achilles Norway en flott tur med Color Fantasy for å feire 10 års jubileum. Dette var en studietur med workshop og mange spennende foredrag. Vi var 23 deltakere og hygget oss med god mat og sosialt samvær.Hva skjer i tiden fremover?


Tirsdag 22. november kl 18.00 vil det bli holdt ekstraordinært årsmøte med forslag til nye vedtekter. Her kan du delta med oppmøte i Norges blindeforbund sine lokaler i Sporveisgata 10 eller du kan bli med digitalt via Teams.


Søndag 11. desember kl 11.00 blir det arrangert Bedirs løp/Achilles sitt julebord i Moss. Dere vil motta egen invitasjon per e-post, se mer informasjon der.


Til de av dere som kan ha interesse av å delta på vintersamling på Beitostølen, enten før jul eller på nyåret, meld det inn til Achilles slik at vi kan booke leiligheten til blindemissionen IL eller ridderrennets venner.


Vi har hatt mange fine mandagsøkter sammen allerede. Og vil minne dere om at vi skal fortsette med disse digitale treningene utover vinteren. Det vil veksle mellom yoga og styreketrening. Dette er hver mandag kl 17.30-18.30.
Dette er ikke i regi av Achilles, kun ment som informasjon til deg som er interessert:

Hei,


Ridderuka 2023 (19 – 26.mars 2023)

Ridderuka er verdens største årlige vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede. Påmeldingen til Ridderuka 2023 er åpen, link til påmeldingen finner du her: https://app.checkin.no/event/43923/ridderuka-2023

Ved behov for bistand med påmeldingen så kan vi bistå deg med dette hver dag mellom kl. 12 – 14 på telefonnummer 95 11 22 44. Vi ringer deg tilbake dersom du ikke får svar umiddelbart.

Raskere Fram (nyskadet siste fem år eller helt ny på Ridderuka?)

Det er grupper for førstegangsdeltagere og nyskadde, kryss av dersom du ønsker å søke plass her på selve påmeldingsskjemaet.


Ungdomsgruppa

Det er også en ungdomsgruppe for syns- og bevegelseshemmede i alderen 14-18 år (kan få plass frem til 20 år etter eget ønske). Ungdomsgruppa har to ledere, og ungdommen bor og spiser sammen med studenter (i praksis) på leiligheter. De samme studentene er også ledsagere på skiaktiviteten. Alle som er 14-18 år får automatisk plass på Ridderuka. De som er fylte 18 til og med 20 år kan søke om plass ved å sende en epost til service@ridderrennet.no


Medlemskap

Medlemskap i foreningen Ridderrennet koster kr 350 pr. år. Ved ønske om medlemskap så kan dere bruke denne linken (gjelder for medlemskap 2022) - https://app.checkin.no/event/47988/medlemskap-foreningen-ridderrennet-2022


Alt godt! Velkommen på Ridderuka 2023
Følg oss på vår hjemmeside og Facebook!

Med hilsen

Styret i Achilles International of Norway

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comments


bottom of page