top of page

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for mars 2023


Nå er klokka stilt og vi går mot lysere tider. Snøen smelter og vi kan ta frem joggeskoene.


Vi er i full gang med å planlegge de kommende aktivitetene for 2023. Hva er det som har skjedd siden sist? Jo, vi har fortsatt med ukentlig digital styrke- og yogatrening. Om du er en av dem som ønsker å motta e-post angående denne type trening så gi oss beskjed og vi vil fortsette å sende deg link til Teams. I tillegg til dette vil vi legge ut link på facebookgruppen vår, slik at du alltid har muligheten til å koble deg opp hvis du ønsker. Vi har også gjennomført en skisamling på Beitostølen. Vi var totalt 7 deltakere + ledsagere.

11.februar var det VM i Spark i Hurdal. Vi var 3 deltakere + ledsagere.


Til alle arrangementer som er i regi av Achilles eller hvor Achilles arrangerer felles samling tilknyttet et arrangement i regi av andre vil dere få tilsendt en invitasjon med informasjon ang påmelding, egenandel osv.


24.mars gjennomførte vi årsmøte og det blei valgt nytt styre.

Styreleder: Erik Nilsen – 2 år gjenstår.

Nestleder: Ivar Wigaard - 1 år gjenstår.

Styremedlem: Elin Stavnes - 2 år gjenstår.

Styremedlem: Jens-Olav Johannessen - 2 år gjenstår.

Styremedlem: Julie Garsiot - 1 år gjenstår.

Varamedlem: Johakim Lindgren – valgt for 1 år

Bedir Yiyit vil gå over i stillingen som daglig leder. Han har tidligere vært ansatt som organsisasjonskonsulent.


Hva skjer videre?

15.4.23 Holmestrand maraton 10km, halv og helmaraton


22.4.23 Sentrumsløpet 5km og 10km


29.4.23 Bergen maraton


Achilles vil ikke ha noen felles sammling på disse arragementene, men vi kan bidra til å dekke startavgift, men hver og en må selv melde seg på. Gjerne gi beskjed om du skal delta for da kan vi være behjelplige med at dere kan møtes.


13.mai 2023 stiller Achilles Norway med ett stafettlag i Holmenkollstafetten. Vi er fulltallige nå, men hvis du ønsker å delta som heiagjeng så er du velkommen.


Til de av dere som trener eller går turer jevnlig og som skal delta på våre arragement, gi oss gjerne beskjed med navn på deg og ledsager, slik at vi får opprettet treningskurs via Funkis. Vi får støtte av Funkis og disse midlene kan vi bruke når du og ledsager skal delta på arrangement slik at vi kan dekke deler av utgiftene til eks reise/opphold.


Achilles ønsker alle en god påske😊


Med vennlig hilsen

Styret i Achilles International of Norway

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Aktivitetskalender 2023

I 2023 har vi forslag til følgende aktiviteter (med forbehold om endring): Achilles International of Norways medlemmer er representert ved mange ulike arrangementer i løpet av året. Her kommer en over

Comentarios


bottom of page