top of page

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023


Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere!


Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 2023. Det er fremdeles vinter stort sett i hele landet så det første som skjer i regi av Achilles er skisamling på Beitostølen.

11.februar er det VM i Spark i Hurdal. Om du er interessert så meld din interesse allerrede nå så får du mer informasjon om dette.


Vi er allerede i gang med vår ukentlige digitale trening. Som tidligere er dette en veksling mellom yoga og styrketrening. Om du er en av dem som ønsker å motta e-post angående denne type trening så gi oss beskjed og vi vil fortsette å sende deg link til Teams. Vi gjør det på denne måten slik at de av våre medlemmer som denne treningsformen ikke er aktuell for skal slippe å få så mange e-poster tilsendt fra oss. I tillegg til dette vil vi legge ut link på facebookgruppen vår, slik at du alltid har muligheten til å koble deg opp hvis du ønsker.


New York Maraton 2023 påmelding

Nå kommer informasjon til dere som er interessert i New York Maraton 5. november 2023. Påmeldingen åpner 8. februar og stenger 22. februar 2023. Her er linken til lotteriet. https://www.nyrr.org/tcsnycmarathon/runners/the-drawing Det kommer mer detaljert informasjon på en annen e-post.


Til alle arrangementer som er i regi av Achilles eller hvor Achilles arrangerer felles samling tilknyttet et arrangement i regi av andre vil dere få tilsendt en invitasjon med informasjon ang påmelding, egenandel osv.


Vi i styret har utarbeidet et skriv om tildelingskriterier for de av våre medlemmer som søker økonomisk støtte i forbindelse med et arrangement. Gå inn på vår hjemmeside for å se kriteriene.


Nytt år, nye muligheter! Håper å se dere på et eller flere av våre arrangementer i 2023.
Med vennlig hilsen

Styret i Achilles International of Norway

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

I 2023 har vi forslag til følgende aktiviteter (med forbehold om endring): Achilles International of Norways medlemmer er representert ved mange ulike arrangementer i løpet av året. Her kommer en over

bottom of page