top of page

Nyhetsbrev januar 2023


Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere!


Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 2023. Det er fremdeles vinter stort sett i hele landet så det første som skjer i regi av Achilles er skisamling på Beitostølen.

11.februar er det VM i Spark i Hurdal. Om du er interessert så meld din interesse allerrede nå så får du mer informasjon om dette.


Vi er allerede i gang med vår ukentlige digitale trening. Som tidligere er dette en veksling mellom yoga og styrketrening. Om du er en av dem som ønsker å motta e-post angående denne type trening så gi oss beskjed og vi vil fortsette å sende deg link til Teams. Vi gjør det på denne måten slik at de av våre medlemmer som denne treningsformen ikke er aktuell for skal slippe å få så mange e-poster tilsendt fra oss. I tillegg til dette vil vi legge ut link på facebookgruppen vår, slik at du alltid har muligheten til å koble deg opp hvis du ønsker.


New York Maraton 2023 påmelding

Nå kommer informasjon til dere som er interessert i New York Maraton 5. november 2023. Påmeldingen åpner 8. februar og stenger 22. februar 2023. Her er linken til lotteriet. https://www.nyrr.org/tcsnycmarathon/runners/the-drawing Det kommer mer detaljert informasjon på en annen e-post.


Til alle arrangementer som er i regi av Achilles eller hvor Achilles arrangerer felles samling tilknyttet et arrangement i regi av andre vil dere få tilsendt en invitasjon med informasjon ang påmelding, egenandel osv.


Vi i styret har utarbeidet et skriv om tildelingskriterier for de av våre medlemmer som søker økonomisk støtte i forbindelse med et arrangement. Gå inn på vår hjemmeside for å se kriteriene.


Nytt år, nye muligheter! Håper å se dere på et eller flere av våre arrangementer i 2023.
Med vennlig hilsen

Styret i Achilles International of Norway

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aktivitetskalender 2023

I 2023 har vi forslag til følgende aktiviteter (med forbehold om endring): Achilles International of Norways medlemmer er representert ved mange ulike arrangementer i løpet av året. Her kommer en over

コメント


bottom of page