top of page

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for juni 2023

Nå nærmer vi oss sommerferie og vi kan nyte varmen og sola.

Nå har ett halvt år av 2023 gått og vi planlegger siste halvdel av 2023.

Siste digital trening før sommerferie er mandag 12.juni. Så starter vi opp igjen etter sommeren. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. Om du er en av dem som ønsker å motta e-post angående denne type trening så gi oss beskjed og vi vil fortsette å sende deg link til Teams. I tillegg til dette vil vi legge ut link på facebookgruppen vår, slik at du alltid har muligheten til å koble deg opp hvis du ønsker.

Det var flere medlemmer fra Achilles som gjennomførte Sentrumsløpet i Oslo. Noen av medlemmene har også gjennomført Bergen Maraton.

Vi hadde to stafettlag på Holmenkollstafetten. Eline Øidvin holdt motivasjonsforedrag for medlemmene, vi hadde det sosialt og det var ett nydeligt vær. Vi avsluttet helgen med guidet tur langs Akerselven.


Hva skjer videre?

11.juni Håp & Mulighetsløpet på Sognsvann

17.juni Styrkeprøven

16.-18.juni Midnattsol maraton, Tromsø


Spiller du eller noen du kjenner med Norsk Tipping?

Per dags dato har vi 30 spillere som gir sin grasrotandel til vår forening, det er vi veldig takknemlig for. Vi ønsker oss flere spillere slik at det kan generere mer økonomisk støtte som igjen går tilbake til våre medlemmer. Du betaler selvfølgelig ingenting ekstra for dette, men 7% av det du spiller for går til en god sak!Vi takker for alle som gir sitt bidrag til Achilles International of Norway.

Ønsker du å støtte vårt arbeide med Grasrotandel kan du sende en SMS til 60000 med følgende tekst:

GRASROTANDELEN 999230156

eller gi et bidrag på VIPPS 17473

Det setter vi stor pris på.
ACHILLES INTERNATIONAL OF NORWAY

Org.nr: 999230156

Det setter vi stor pris på.
Achilles ønsker alle en god sommer 😊


Med vennlig hilsen

Styret i Achilles International of N

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Aktivitetskalender 2023

I 2023 har vi forslag til følgende aktiviteter (med forbehold om endring): Achilles International of Norways medlemmer er representert ved mange ulike arrangementer i løpet av året. Her kommer en over

Comments


bottom of page