Yoga at Home

Lederen har ordet

Jeg er født og oppvokst i Tyrkia, men flyttet til Norge i 2001. Etter noen år i Norge ble jeg integrert hovedsakelig gjennom organisasjonsarbeid og idrett. Siden den tid har idrett vært en veldig viktig del av livet mitt.


Jeg løp mitt første helmaraton i 2006. Vi var flere som deltok, blant annet Harald Vik og Terje Niberg. Harald Vik er helt døv og helt blind. I 2006 hadde han fullført sitt 15. maraton. Han har vært en utrolig inspirasjonskilde for meg innen idrett.

Mitt første gjennomførte maraton var en fantastisk opplevelse, løpingen og den utrolige stemningen. Dette ga mersmak til å fortsette mer med idrett. I de senere år har jeg gjennomført flere store konkurranser, for eksempel Trondheim-Oslo, Birken trippelen, Vasaloppet, Norseman Xtreme Triathlon og hundrevis av små og store konkurranser.

Da jeg startet min idrettskarriere i 2004, fikk jeg mye god hjelp på veien. Jeg ga meg selv stadig nye utfordringer med optimale resultater. Gjennom idretten ble jeg både godt integrert og fikk bygget et stort nettverk. Målet mitt fremover er å hjelpe andre ved å dele min erfaring og kompetanse. Jeg ønsker å være et forbilde for disse på samme måte som Ketil Moe og Harald Vik har vært for meg.


Visjonen min er å få flest mulig ut i fysisk aktivitet gjennom helse, miljø og integrering.

Min oppgave som leder
Min oppgave som leder er å hjelpe andre med å komme i gang med fysisk aktivitet. Det være seg å delta på arrangementer i Norge, men også i utlandet. Jeg fungerer som en kontaktperson ved påmelding til ulike arrangementer. Jeg skaffer også ledsagere til de som eventuelt ønsker det. Min jobb innebærer også å være behjelpelig med reise og opphold når det er aktuelt.


New York Marathon er verdens største løp hvor Achilles international er representert med eget lag. Achilles er et bra tiltak, de har egne busser som frakter deg til startområdet, egne telt hvor du blir tatt godt vare på og får mat og drikke. Det samme gjelder målområde. Har du lyst og være med på denne unike opplevelsen ta kontakt med meg.