top of page

Nyhetsbrev mai 2022Hei alle medlemmer.


Tenk at nå nærmer vi oss 17. mai, det er utrolig hvor fort tiden går. Men det er godt å kjenne at våren er her og dagene blir lengere og lysere for hver dag som går. I april var Achilles International of Norway representert ved flere ulike arrangementer. Medlemmer av oss deltok blant annet på Maratonkarusellen i Bergen, Holmestrand Maraton og Sentrumsløpet i Oslo. I tillegg til å delta på konkurranser har vi mange aktive medlemmer som trener på fritiden, noen sykler, noen løper og andre går turer.


Hva skjer i mai?


Holmenkollstafetten 14. mai

Verdens største stafettlag! Holmenkollstafetten består av 15 etapper og er en lagkonkurranse. Etappene varierer fra 380 m - ca 3 km. Dersom du er i Osloområdet lørdag 14. mai så er du hjertelig velkommen til å være vår heiagjeng langs med løypa. Bli inspirert og bli med neste år.


Som dere vet har vi ukentlig digital trening hver mandag, dette vil vi fortsette med ut mai og hvis det er mange som ønsker det så kan vi fortsette ut deler av juni. Gi gjerne en tilbakemelding om dette er noe du ønsker å delta på. Vi vet at det for noen kan bli veldig mange e-poster så fra nå vil vi legge ut info om digital trening på facebook. Hvis du fremdeles vil motta denne infoen på e-post, gi oss en tilbakemelding på det så vil du fortsette å motta e-post fra oss.


Obs! I vår årskalender har vi tidligere oppgitt at Achilles Norway sitt årlige løp "Håp og muligheter" skulle være søndag 5.juni, på grunn av pinsen så har vi flyttet dette arrangementet til søndagen etter, altså ny dato er søndag 12. juni. Hold av denne dagen så kommer vi med mer informasjon.


Da ønsker vi i styret alle våre medlemmer en flott feiring av 17. mai.


Følg oss på vår hjemmeside og facebook!


Mvh Styret i Achilles International of Norway

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comments


bottom of page