top of page

Nyhetsbrev Februar 2022

Oppdatert: 7. apr. 2022

Achilles Norway har fornyet sin hjemmeside, den har nå blitt oppdatert med et nytt og tøffere design. Vi har et ønske om at dere kan går inn og sjekker siden og gir oss en tilbakemelding om noe bør endres på eller om dere har tips til annet som kan legges ut der. Er hjemmesiden vår tilgjengelig for dere som bruker hjelpemidler for å lese/se?

Om dere har bilder eller aktuelle artikler som vi kan legge ut så er vi takknemlig hvis dere kan sende det til oss. www.achillesnorway.no.


Om dere ikke allerede er medlem av vår facebook gruppe så gå gjerne inn og bli med i gruppen.

Her legges det stadig ut bilder og informasjon om aktivitetene våre. Du kan søke opp Achilles Norway på facebook og bli medlem av gruppen.


Vil også minne om at vi har en gruppe på facebook med ledsagere hvor dere kan legge inn forespørsel ved behov. Gruppen heter "Achilles Norway Ledsager/guide".

Vi har nylig sendt ut faktura for medlemskontigent for 2022. Hvis du ikke har motatt den så er det fint om du sjekker søppelpost på din e-post eller gir oss en tilbakemelding på at du ikke har motatt faktura. Dersom du allerede har betalt kan du se bort i fra denne infoen.

Noen av våre medlemmer har hatt fine dager på fjellet og vært på skisamling på Beitostølen 23.-30.januar. Bilder kan sees på facebook.

Neste aktivitet som står for tur er VM i spark på Hurdal 12. mars 2022. Se vedlegg for invitasjon:

invitasjon VM i Spark 2022
.doc
Last ned DOC • 26KB

Årsmøte for Achilles International of Norway blir 18. mars på Beitostølen, mer info kommer eller du kan gå inn på vår hjemmeside.

17.-19.juni 2022 blir det midnattsol maraton i Tromsø. Se vedlegg for mer informasjon:

INVITASJON Tromsø maraton 18juni 2022
.docx
Last ned DOCX • 23KB

Til de av dere som trener med ledsager, gi oss gjerne beskjed, slik at vi får opprettet treningskurs via Funkis. Om dere har noen ideer eller tanker til kurs, gi oss beskjed så kan vi lage kurs via Funkis og dermed motta økonomisk støtte til å dekke deler av kurset.

Er du, eller noen bekjente av deg, spiller hos Norsk Tipping så kan du støtte oss med din grasrotandel. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du velger uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Achilles International of Norway. Du kan bli grasrotgiver ved å gi beskjed når du tipper i butikken eller når du logger deg inn på Norsk Tipping eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 999230156" til 60000. Om du ønsker hjelp til dette så er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg gladelig.

Til dere som sykler, vi har inngått en god avtale med Bioracer, Achilles har derfor muligheten til å bestille sykkeltøy fra dem. Derfor trenger vi og vite hvor mange medlemmer dette tilbudet er aktuelt for? gi beskjed om intresert.


Mvh

Achilles Norway

v/Leder Bedir Yiyit23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comments


bottom of page