top of page

NYHETSBREV DESEMBER 2022

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Desember 2022


Kjære alle medlemmer!


Dette er siste nyhetsbrev for i år! Nå kan julefreden senke seg og vi kan roe ned. Det er også snart ett nytt år – noe som gir nye muligheter. Nye treningsmål som vi skal trene imot.

Tirsdag 22. november kl 18.00 ble det holdt ekstraordinært årsmøte med forslag til nye vedtekter. Møtet ble gjennomført i Norges blindeforbund sine lokaler i Sporveisgata 10 eller digitalt via Teams. Det var ett veldig bra oppmøte.

Søndag 11. desember kl 11.00 ble det arrangert Bedirs/Achilles løp og det ble gjennomført for 10. gang. Achilles sitt julebord var samme kvelden med god mat og sosialt samvær. Vi delte ut Årets hederspris til Elin Stavnes for hennes engasjement for å motivere andre medlemmer gjennom mange år.

Achilles har hatt tradisjon å gjennomføre bowling, middag og sosialt. Det har vi også fått gjort nå i desember.


Hva skjer i tiden fremover?


Achilles vil sende ut medlemskontigent for 2023 i januar.


Foreløpig kalender for 2023 ligger som vedlegg.


Mandag 19.desember er det siste yogatime for i år. Vi kommer med mer informasjon på nyåret.


Vi i styret vil ønske alle medlemmer, støttemeldlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul og ett godt nytt sportslig år.


Med hilsen

Styret i Achilles International of Norway
16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comments


bottom of page