top of page

NYhetsbrev august 2022

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for august 2022


Kjære alle medlemmer!


Håper alle har hatt en fin sommer og har ladet batteriene og er klare for nye aktiviteter.

Nylig hadde vi Christian Frederik-løpet og kommende helg blir det Stavanger-maraton og Birkebeiner sykkelritt.Planer for høsten – sørg allerede nå for å sette av tid til høstens aktiviteter

16.-18. september: Oslo Marathon. Det er fortsatt mulig å melde seg på. Fristen er utsatt til 31.august. Se vedlegg. Bare ta kontakt.

Vi minner om båttur med Color Line t/r Oslo- Kiel, 12-14. november. På turen skal det være workshop og en jubileumsfeiring fordi det er 10 år siden Achilles International of Norway ble stiftet. De som ikke har meldt seg på har fortsatt mulighet til det. Frist 31.august. Se vedlegg. PS: Er det noen av dere som kan tipse om underholdning, foredrag etc, så tas det i mot med stor takk.


Førstkommende mandag starter vi med digital trening. Det blir yoga og styrketrening. Hver mandag fra 1730-1830.


Alle som trener med ledsager på fritiden, uansett treningsform (løping, sykling, svømming etc) kan gi oss beskjed slik at vi kan registrere det som treningskurs via Funksjonshemmedes studieforbund Funkis. Dette vil gi oss økonomisk støtte og kan bidra til å dekke deler av utgiftene til deg som deltaker og din ledsager. For mer informasjon, ta kontakt.


Følg oss på vår hjemmeside og Facebook!


Med hilsen

Styret i Achilles International of Norway

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comments


bottom of page