top of page

Invitasjon New york city Marathon

Oppdatert: 7. apr. 2022


Hei alle sammen!


Endelig åpner verden seg igjen.

Og vi er nå i gang med å planlegge turen til verdens største Marathon nemlig

New York Marathon

som finner sted i New York City 6. november 2022.


Påmeldingsfristen er 14.mars.


Hvis du ønsker å melde deg på

så er det viktig at du gir beskjed til Achilles International of Norway.

I år blir det en ny måte å registrere seg på via Achilles International.


Mer Informasjon om registrering og til ledsagere vil komme senere.
info om overnatting:

Achilles International har avtale med Hotel Element 2021 311 W. 39th Street. Between 8th/9th (closer to 8th).

Her kan dere få en rabattert pris på overnatting. Det koster ca 200 dollar per rom per natt med frokost inkludert. Rommene er store og har vanligvis 2 dobbeltsenger per rom. Det kan bo 2 eller flere personer på ett rom. Det er samme pris på rommet uansett uavhengig av antall personer som bor der. Dette hotellet er mye billigere enn andre hoteller som ligger like sentralt.


info om Påmelding, pris og reise:

Det er bindende påmelding, og alle må betale egenandel på ca. 3000 kr per person for hotellet. Faktura sendes til dere når påmeldingen er registrert. Fristen for å betale faktura for hotellet er 1. mai 2022.


Reisen må man bestille og betale selv. Er du tidlig ute kan du finne forholdsvis rimelige flybilletter tur/retur. Tidligere har vi sett at deltakerne reiser på litt ulike tidspunkter, men det er også mulig at de fleste av oss reiser i samlet flokk.


Achilles International pleier å dekke 1 middag og 1 lunsj i New York. Resten må man dekke selv.


info om legater/dekking av utgifter:

Før reisen kan dere prøve å søke en del legater for å få hjelp til å dekke deler av reisen. Achilles vil prøve å dekke reisen til en privat ledsager eller tolk/ledsager. NB! Vi dekker kun selve reisen, ikke Hotel/overnatting eller kost.

Achilles har ikke så mye midler så dersom vi skal ha mulighet til dette, er det avhengig av at vi registrerer treningskurs på dere som deltaker, og med ledsagerne dere trener med. Da får vi midler fra Funkis eller andre legater/sponsorer som igjen gjør at vi kan dekke reise for en privat ledsager eller tolk/ledsager.


info om krav for deltakelse:

Achilles International og Achilles Norway har satt som krav at dersom man skal delta i New York Marathon, må man ha deltatt og representert Achilles i to andre løp det samme året. Distansen kan være 10km, halvmaraton eller helmaraton.

Enten i Norge eller i andre land.info om hva byen har å tilby:

New York byr selvsagt også på mye mer enn 42 km løping langs byens gatenett.

For uten shopping og restaurantbesøk kan man oppleve Frihetsgudinnen, Ground Zero, Empire State Building, Times square, ishockeykamp i Madison Square Garden

og mye mye mer.


hvorfor skal du tørre å bli med?

Mye av årsaken til at New York Marathon er en ekstra flott opplevelse for deg med nedsatt funksjonsevne skyldes organisasjonen Achilles International evne til å ta ekstra godt vare på alle sine deltagere. Dette bidrar til å gjøre New York Marathon til en ekstraordinær opplevelse for oss med nedsatt funksjonsevne i møte med ett så massivt idrettsarrangement.


Achilles international bidrar under løpet med:

- Egen buss som tar oss med helt frem til startområde

- Eget telt som er plassert nær målområde.


I tillegg til tilretteleggingen under selve løpet, samler Achilles International over 300 deltagere og enda flere løpeledsagere fra hele verden til felles kontaktskapende gratis lunsj og middag i forkant av maratonløpet.

nysgjerrig?

Er du ute etter en annerledes opplevelse og et minne for livet,

ta gjerne kontakt for mer informasjon om arrangementet.


Ta kontakt i Kontaktskjema og merk det med New York City Marathon,

eller du kan ringe Achilles Norway sin leder

Bedir Yiyit på tlf. 99 87 34 34.

66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nyhetsbrev januar 2023

Nyhetsbrev fra Achilles International of Norway for Januar 2023 Godt nyttår til alle våre medlemmer og samarbeidspartnere! Et nytt år er startet og vi er i full gang med å planlegge aktiviteter for 20

Comentários


bottom of page