top of page

Oslo Maraton

Hei alle sammen!

Oslo Maraton er norges største maratonløp. Det finnes tre distanser: 10km, halvmaraton 21 km og fullmaraton 42km. BLI MED på dette spennende arrangementet!


På alle distansene kan man velge om man vil gå, jogge eller løpe.

Støttemedlemmer er også hjertelig velkommen til å delta! J


I år sammarbeider vi med Team RP på dette arragementet. Og de som tilhører Achilles kan kontakte enten Bedir eller direkte til Håkon i Team RP for påmelding. Tilhører du Achilles og har spørsmål, kontakt Bedir. Skal du ha tolk/ledsager må du gi beskjed ved påmeldingen. Achilles og Team RP skal ha samme egentandel for arragementet.


Lørdag 18. september er det klart for årets store løpsfest i Oslo, og arrangøren av Oslo maraton forbereder seg til et fysisk arrangement.


Tradisjonen tro vil da Team RP/Achilles stille med alle som ønsker å delta - enten du er beskjeden mosjonist eller en racer med joggeskoene.


I tilknytning til arrangementet vil vi avholde en hyggelig sosial helgesamling på Gabelshus hotell på Frogner i Oslo. Program for helge sendes ut i august når vi har nærmere detaljer om årets Oslo maraton.


Påmelding for Team RP/Achilles skjer samlet, så du må melde din interesse til meg innen 4. august. Da må du oppgi følgende opplysninger:


Navn

Fødselsdato

Gateadresse

Postnummer

Ønsket distanse (10 km, halvmaraton (21 km) eller hel maraton (42 km)

Mobilnummer

E-post adresse

T-skjorte størrelse (XS, S, M, L, XL)


Alle Team RP/Achilles deltagere vil få dekket påmeldingsavgiften av Team RP/Achilles.


Egenandel for helgesamling på Gabelshus hotell er 600 kr pr person i dobbeltrom. Dette inkluderer overnatting, middag fredag og lørdag, samt frokost lørdag og søndag.


Husk at dette er først og fremst et sosialt arrangement. Løpingen/joggingen foregår kun en begrenset tid, mens hyggen varer hele helgen.


Vel møtt!

Hilsen

Achilles og Team RP

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page