top of page

Nyhetsbrev Januar 2022

Hei alle medlemmer! Håper dere alle har hatt e1n trygg juletid og nyttårsfeiring, og at dere er klare for nye mål i 2022! 2021 ble som 2020, nok et spesielt år, men vi krysser fingrene for at ting blir bedre. Vi vet at ting ikke er som før, men uansett så må vi sette oss mål. Kanskje møtes i små grupper eller møtes 1 til 1 istedenfor store samlinger.
I 2022 kan Achilles International of Norway feire 10 års jubileum, dette er vi svært stolte av. Det har vært 10 spennende år med høy utvikling og vi ser frem til flere tiår med idrettsglede sammen med våre medlemmer.


I 2022 har vi planer om å sende ut nyhetsbrev, der vil vi informere om hva som skjer og hva som har skjedd i Achilles og hvilke planer vi har for den nærmeste tiden. I 2021 har vi, tross korona, gjennomført midnattsolmaraton i Tromsø, Oslo marathon, Berlin marathon og Barcelona marathon. Barcelona marathon ble en god erstatning for New York marathon da vi ikke kunne reise til sistnevnte pga restriksjoner. I desember hadde vi nylig Bedirs løp og julebord for Achilles International. Vi har i 2021 holdt matkurs og bowling for alle aldre. Vi startet med noe nytt i 2021 som vi kaller “Achilles gå”, det er gåturer som passer for alle. Vi har fått til dette noen steder i landet, men ønsker for 2022 at dette skal bli et tilbud flere steder i Norge slik at flest mulig kan være med. Om du er interessert i å arrangere slike gåturer i ditt nærmiljø så ta kontakt. Dette er et lavterskeltilbud, plalegging kan skje over facebook.


I 2021 hadde Achilles gleden av å tildele hedersprisen til vårt medlem Eline Øyidvin.


Vi i Achilles har satt opp en del aktiviteter i 2022, men med forbehold om at det kan bli avlyst. Men selvfølgelig håper vi på å gjennomføre arrangementene. Så vi håper å se deg på en eller flere av Achillies sine aktiviteter med inkludering for alle dette året. Se vedlegg for oversikt over aktiviteter.


Vi kommer til å sende ukentlig mail til medlemmer angående yoga og styrketrening. Om noen syns det blir for mye mail fra Achilles, vær vennlig å gi beskjed.


Den første aktiviteten i 2022 blir skiuke på Beitostølen, årsmøte og ridderuken vil også være på Beitostølen. For flere aktiviteter se vår aktivitetskalender på vår hjemmeside. Det vil også bli publisert på vår facebookside.


Dersom du ikke ønsker å være medlem, vennligst ta kontakt slik at vi kan slette deg fra listen. Får du ikke mailen med faktura om medlemskap, ta kontakt så sender vi den til deg. Ved betaling husk å bruke kid-nummer, slik at innbetalingen blir registrert riktig.


Achilles er veldig glad for å ha deg som medlem. Noen er veldig aktive og andre ikke. Hva kan vi gjøre for å få deg som ikke er så aktiv til å bli med på flere av våre aktiviteter? Vi har stadig ledsager som stiller opp og treningskontakter så om dette er et tilbud du vil benytte deg av så ta kontakt med undertegnede. Så ser vi om vi har en ledsager som bor i nærheten av deg.


Om noen av dere har bilder fra Achilles sine arrangementer så setter vi pris på om dere deler på Achilles sin side på facebook eller om vi kan bruke dem på hjemmesiden vår.


Hvis noen har fått ny adresse eller nytt telefonnummer så gi beskjed, send svar til achilles sin e-post adresse.


Det vil snart bli sendt ut faktura fra regnskap på medlemskontigent for inneværende år


Mvh

Achilles Norway

v/Bedir Yiyit


Tlf: 99873434

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page