top of page

Midnattsol maraton i Tromsø
Tidligere i vår sendte Achilles ut informasjon om midnattsol maraton i Tromsø. Slik situasjonen er nå har arrangør bekreftet at løpet vil bli gjennomført, men med noen begrensninger som for eks antall deltakere. Se tidligere informasjon i teksten under.


Vi har begynt å planlegge for Midnattsol maraton i Tromsø. Vi har booket x antall rom på Clarion Hotel The Edge fra fredag 18.- søndag 20. juni 2021. Arrangør av Midnattsol maraton har gitt oss en rabatt på 10 %. Alle må registrere seg individuelt, hvilken distanse du skal løpe og husk å skrive rabattkode: Achilles2021. Det finnes dessverre ikke egen klasse for funksjonshemmede. Men vi er i dialog med arrangør og de skal tilrettelegge for oss så godt de kan. Når du registrerer deg så kan du skrive Achilles Norway i feltet klubb/bedrift. Dersom løpet blir avlyst pga korona så viser vi til hva arrangør sier: Ved avlysning overføres påmeldingen til neste års løp, eller det refunderes 50 prosent av påmeldingsavgiften.


Du som ønsker å bli med må selv betale startavgift. Etter du har deltatt i løpet vil du få refundert startavgift fra Achilles.


Hotel (dobbeltrom) inkludert frokost fra fredag til søndag dekkes av Achilles. Hvis du ønsker å bo på enkeltrom må du selv betale enkeltromstillegg. Flybilletter og kost må du betale selv. Dere har selv ansvar for å ha en reiseforsikring som dekker flybilletter og lignende hvis arrangementet blir avlyst pga korona.


Til de av dere som trener med ledsager på fritiden så kan dere gi meg beskjed slik at vi kan opprette et treningskurs via Funkis, det gir oss økonomisk støtte. Denne støtten kan bidra til å dekke deler av utgiftene til deg som deltaker og til din ledsager.


Vi holder av rom på hotellet til 10. mai. Du må gi oss beskjed innen 10. mai om du skal delta og om du skal ha rom.

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page